onsdag 20 mars 2013

Vernissage och lite annat...

 
 
Våren har slagit ut här hemma.
Körsbärskvistarna har fått liv och blommor och blad ger mig hopp om våren.
 

 En av er frågade vart jag köpt äggen som jag visade i ett tidigare inlägg, ägg att hänga i riset.
Jag har köpt de i en butik här i lilla Köping som heter Epok.
Vet inte vart de kommer ifrån så tyvärr kan jag inte tipsa om vart ni som inte handlar i Köping kan hitta dom.
10kr/styck kostade de i alla fall.
Ta en tur till Köping vett ja.


 
 I kväll ska jag på vernissage.
Ni som kommer från Köping vet vem Anne-Lie Ryde är,
hon ska ställa ut sina fotografier.
Så här beskrivs utställningen...
 
På Ögir kommer ett urval fotografier av Anne-Lie Ryde för första gången att ställas ut. Det är porträtt på kända och mindre kända ansikten från Köping. Ung som äldre, invandrare som infödd, homosexuell som heterosexuell och kvinna som man. Du kanske har mött någon av dem på stan, i skolan eller på arbetsplatsen? Om inte, så kanske på TV.


 
Jag vill tacka er alla för kommentarerna gällande namn till bäbben, som sagt så är detta ett av mina favoritsamtalsämnen. Det är så spännande att det kommer ett nytt liv till jorden och att den ska få ett namn och har en personlighet.
Helt plötsligt är den här tillsammans med oss.
 
Jag skulle kunna skaffa tio ungar som jag skulle ge fina namn men efter att jag tittar på "Familjen Annorlunda" på tv:n så känner jag att det absolut räcker med två barn i vår familj.
Inte en kotte till.

Jag har svarat er i kommentarsfältet också, ett litet meddelande till er var.

Tycker alltid det är så svårt det här med att svara på kommentarer, går ni tillbaka och kollar o kommentarsfältet?? Eller ska jag skriva några rader här på bloggen som svar?!
Jag älskar i alla fall era kommentarer och vill gärna kommentera tillbaka till er.
Ni får mig att vilja skriva mer...och mer, och mer!!I morgon ska hela huset städas sen ska påsken få flytta in till oss, det är så mycket roligare att pynta och piffa när det är rent och städat.

Mina fina tuppar som jag inhandlade på loppis för en tid sedan har blivit svarta. Dock åkte en i golvet när jag och Meja-Lisa skulle bära upp de från garaget.
Joel har nu limmat och jag ska dra en vända spray över den igen.
Typiskt!

Trevlig "lill-lördag" till er alla.


2 kommentarer:

 1. Men älskar körsbärskvistar! Och nu behövs ju all vårkänsla när snön!! börja falla igen.. suck!
  Va roligt med vernissage och kan tro att din lilla sötnos kommer vara med! Hon är så mysig på korten du har på byrån där:)
  Kul att du fått så många namntips, vi kunde knappt bestämma oss för WIlma så av mig får du inget eller typ 100 förslag;)
  Kommentarer är jättekul och det gör ju att man får fina bloggvänner:) Jag brukar gå tillbaka och svara men har mest bara blivit så. Så man får väl göra det som känns bäst:)

  Kram på dig och ha fin kväll!!

  SvaraRadera
 2. Åh, Tack för svaret om äggen ;) Får se om jag kan hitta liknande på närmre håll ;) Hinns nog inte med nån Köpingtripp innan påsk ;) Hoppas att ni hade en trevlig kväll på vernissagen. Kram Hanna

  SvaraRadera