onsdag 3 oktober 2012

Meja-Lisa





I går ringde de från dagis och tyckte att Meja-Lisa var lite hängig så jag åkte och hämtade henne och vi hade en myseftermiddag i soffan.

En hel del bus och lek blev det också.
Hon verkar inte vara speciellt dålig men hon är snorig och lite hostig och tempot på dagis är ju inte samma som hemma. Hon får vara hemma och ta det lugnt idag också, och så hoppas vi hon är pigg för att gå till dagis i morgon igen.

Joel kör Mejjis-passet på förmiddagen och jag tar eftermiddagen.


Lite annat om vår lilla skatt då:
Hon är just nu en väldigt glad prick som inte visar några tendenser på tvåårstrots, så vi njuter för fulla muggar av världens goaste tjej (tills det är dags för nästa trots-vända:-)).

Hon pratar ofta om vilka som har nippa och nott (snippa och snopp).

Hon äter allt förutom salladsblad och ananas.

Hon gillar att mysa och ta det lugnt mellan varven.

"Här kommer jag" säger hon och springer och tokar sig.

Hon är duktig på att gå på toaletten (hellre toaletten än pottan) om hon springer runt naken. Har hon kläder utan blöja kan hon ibland glömma av sig....och vi får torka:-).

Hon älskar vatten och ska dricka ur bäbisflaska, en vana som vi inte har orkat ta tag i. När hon ska mysa i soffan eller gå och lägga sig så ska hon ha flaskan men äter vi mat så dricker hon ur glas.
Det kommer ju att bli lite svårt att få henne torr på natten om hon ska bälja i sig flera flaskor vatten innan läggdags. Ja ja...vi får ta tag i det nån dag när vi orkar...:-)

"Kan själv" är fortfarande väldigt viktigt, men har gett sig lite.


Ha nu alla en bra dag!!
Kram från mig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar