tisdag 18 december 2012

Fjälltåg

 
Har köpt nya kuddar och en pläd, så nu ser det lite mer ombonat ut i soffan.
 
IKEA har just nu en tillfällig kollektion som passar mig perfekt, jag älskar allt och skulle gärna köpa mer grejer, bland annat ett påslakanset...men har ingen aning om VILKET jag skulle välja, de är ju såå fina allihopa....och bra pris också.
 
Fjälltåg heter kollektionen och jag köpte de här tre kuddarna. (Pläden är köpt på Rusta)

 
Här hemma njuter vi av att ha pappan hemma över natten, han kom hem nu halv åtta efter en lyckad dag. Sen är det bara Sthlm ett dygn till innan vi har han hemma på heltid (ja i alla fall efter jobbet på kvällarna)...sen till helgen tar vi julledigt, då ska det familjemysas för hela slanten.
 
I morse sa Mejjis:
-Pappa bor inte här, han bor i ett annat hus.
 
Det verkar som hon saknar honom och funderar över att han varit borta mycket de senaste veckorna....vilken tur att det snart blir ändring på det...
...för vi vill ju att pappan ska bo här hos oss i vårt hus, fniss!
 
Nu ligger de två uppe i Meja-Lisas nya säng, hon fick dispens att vara uppe lite längre idag så att de två hann umgås en stund.
 
Jag njuter av lite egentid, ska snart inta soffan och se andra delen av Morden i Sandhamn.
 
Kram till er!
 
 

3 kommentarer:

  1. Men guuuu vad mycket snyggt! Kul att IKEA kommer med ngt snyggt igen, tycker de har tappat ett tag, men skönt att de hittat tillbaka =0)

    Ser massor som skulle passa hos er, verkligen din/er stil!

    Efter Jul ska jag jag försöka få till det med lite mer mörk färg och kontraster till allt det ljusa, industriell men ändå romantisk lantlig stil.... Kluven, haha, men det borde kunna gå på ngt sätt!
    Men där fanns ju verkligen hur mycket som helst man skulle vilja ha!
    Vad fin pläden var! Tittade på dem sist jag var på Rusta, men de såg så mörka ut. Är det den grå du har? För visst fanns det en mer brun med?
    Jättesnyggt!

    Kramar i massor, igen =0)

    SvaraRadera
  2. Åh, jobbigt att vara ifrån varandra så mycket. Skönt för båda att få mysa extra ikväll! :) Så fint! Funderar också på den där gråa pläden på rusta, men vi får se vad jultomten kommer med först innan jag går loss i affärerna till mig själv :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Sara, ja det är kul när man fyndar fina grejer på de "billigare varuhusen, gillar verkligen pläden. Fynda.....om inte tomten har tänkt på det:-)
      Kram och god jul

      Radera