torsdag 8 november 2012

Jul i vårt hus...

Sista dagen för denna arbetsvecka...
 
Det är ju meningen att ni ska få följa mitt liv här på bloggen, vad vi gör och så. Men som det varit den senaste tiden är det mest inredningsbilder som visas. Det beror på att så fort vi gör något så är det bäcksvart ute...och försök få till en skaplig bild då (jag kan inte).
 
Men i helgen kanske vi kan få till lite bilder på annat än ljuslyktor, renar och vaser (De står ju i allafall still när jag fotar).
 
På bilderna nedan kan ni se hur julen sakta tar sig in i vårt hem. Än så länge är det en hyacint, lite ris och en del ljusslingor som kommit fram...
 
 
Själv älskar jag ju inredningsbloggar, där jag får idéer. Så det blir väl så att det jag gillar att se och läsa om visar även jag för er...


 
Det blir väl så med bloggen, att jag skriver om det jag har lust med för stunden, det är ju min dagbok...och så får ni hänga med när ni gillar det jag skriver och visar.

 
Jag försökte i allafall att fota Meja-Lisa igår när hon åt mellis och så skulle jag visa hennes uppskrubbade näsa (hade ramlat på dagis igår) men hon ville inte. Så istället får ni se hennes klippta nacke...och en limpsmörgås.
Håll till godo, fniss...

 
Vad har hänt annars i veckan då?! Inte mycket...jag har tränat Box & Kick en kväll och igår kväll tog jag och vännen E med oss barnen ut på "sova-promenad". Efter en och en halv timma hade Mejjis fortfarande inte somnat (hon sov sent på dagen) men vi fick oss i allafall en rejäl kvällspromenad. Skönt.
 
Ha en bra dag...och helg.

3 kommentarer:

 1. Tycker din blogg är underbar :)
  Så mycket fina bilder och så fint skrivet.
  Ha en bra dag!
  Kram Birgit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underbart att höra<3
   Hörde att du frågat Emma angående Kaninen, tyvärr är hon borta, ska väl ta och beställa en ny...men Mejjis har inte sagt ett ljud om henne.
   I går när vi var på promenad tappade vi dessutom en krokodil...det går bra med våra gosedjur;-)
   Hi hi...men Mejjis verkar inte bry sig så värst:-)

   Ha en bra dag du med!!
   Kram

   Radera
 2. Frågade Emme för jag ville inte "riva upp såren" igen ;)
  Men vilken otur ni har :( Fast tror nog att det är vi vuxna
  som tar det "hårdast" ;)
  Kram

  SvaraRadera