fredag 28 december 2012

Lite av varje...

Vi satt här och åt lunch och så sa Joel att när nu Meja-Lisa ska sova så är det "fri lek"....och nu har fria leken börjat.
Medan Joel var upp och la Meja-Lisa så gjorde jag allt detta i racerfart, dammsög undervåningen, tog hand om disken efter lunchen, la i en maskin tvätt, hämtade upp ved ur garaget, tände en brasa, kokade en kopp te....och nu sitter jag här.
Allt detta tog högst en kvart.
Tänk vad snabb och effektiv man är när man inte har en 2,5-åring i hasorna.
 
Nu ska jag sitta här en stund och sen ska jag lägga mig på soffan och kolla netflix på Ipaden.
 
Det här med ledighet tillsammans är härligt, och inte har vi mycket inplanerat heller...det gör att ledigheten känns så mycket längre. Vi tar dagen som den kommer.
 
I dag på förmiddagen har vi varit ute och lekt i snön. Pulkaåkning och lek tillsammans med både Elle och Ebbe....och deras mammor också.
Snö, solsken och apelsiner....det påminner mig om min bardom i skidspåret.
 
I går var jag på "Jultaco" med mina vänner. Taco som infaller runt jul och som plussas på med efterrätt och julklappsleken....därav namnet "Jultaco".
 
I år skulle alla ha med sig en "liten" dessert var, här är mitt bidrag...
 
 
Mousse på plopp med lite havssalt...

 
Julklappsleken med fem julklappar á 20kr....

 
Vad har vi annars gjort då de senaste lediga dagarna?!
Meja-Lisa har fått ärva sin kusins första skidor och de har vi testat i två dagar, hon åkte hela vägen själv bort till lekparken längre bort på gatan. Bra tycker jag.
 
Vi har varit och lekt med Tilde och Nelli, vi har lekt en sväng med Alexander och Anton, vi har slöat...ja jag vet inte om vi gjort så mycket mer, bara haft det bra.
 
Nu ska jag ta och fixa några grejer här på datorn men sen är det soffan som gäller. Jag är lite halvhängig (lite ont i hals och huvud) så det är väl lika bra att passa på att vila.
 
Kram till er alla

1 kommentar:

  1. Krya på dig och mys på för fullt! Kram Marie

    SvaraRadera