måndag 12 november 2012

Otursdag

 
Är tvungen att titta på den här bilden för att inte bli arg på vår dåliga dag, eller den var precis som vanligt tills vi var på väg hem i bilen från dagis, då började vår otur...
 
Jag hörde att det började slå någonstans i bilen, funderade på punktering så jag körde jättelugnt gatan fram, ända tills vi var hemma.
Konstaterade punktering när jag kom ut och såg ett platt däck.
 
När Joel kom hem tittade han på däcket och upptäckte att fälgen var helt skev. Jag trodde då att jag hade kört med punkan för länge så att fälgen blivit förstörd.
 
Joel pumpade i luft och vi körde i två bilar till däckstället (där jag hade tid för däckbyte i morgon), ägarn sa att vi kunde komma på en gång så vi slapp hålla på med det här i morgonbitti.
 
Sen börjar de byta däck och ser att både höger fram och bakdäck ser lika illa ut och säger att vi måste kört på någonting....och då minns jag att det blev en rejäl smäll i lördags natt när jag skjutsade hem mamma och pappa....och jag som tog vår bil när jag kunde ha tagit deras!!!
 
Ja det här blir ju inget billigt kalas...rikta fälgar, nya däck, lacka fälgar. Kul Jul!!
 
Inte nog med det...
När vi kommer hem upptäcker Joel att jag har kört i väg med den andra bilen och glömt bort att ta ur motorvärmarsladden. Så sladd plus timer är paj samt att kontakten i bilen ser en aning tilltucktad ut.
 
Fyyy f*n, vad drygt!!
 
Ja nu har vi i allafall ätit spenatsoppa med ägg, Meja-Lisa har gått och lagt sig och jag ska snart kolla på fotbollsgalan.
 
Hoppas på en bättre dag i morgon...
Materiella saker är ju bara oviktiga saker i det stora hela i alla fall....men ändå.

2 kommentarer:

 1. Ja det är "bara" materiella ting men ändå, Åhh vad arg man blir.

  Det var inte alls längesen jag körde iväg med sladden kvar i bilen. Jag skyllde på graviditeten och C bara skrattade ;-)

  Hoppas ni får en bra dag! Kram S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaaa, aaaarg!!

   Joel tog på sig sladdgrejen, han bad mig ta hans bil och han var bredvid i min bil, så han borde ha talat om att sladden satt i, jag hade inte en tanke på det eftersom jag aldrig har sladd i.
   Men det spelar väl ingen roll vems fel det är....det ska ju betalas från samma kassa ändå:-)

   Kra,

   Radera