söndag 1 juli 2012

Tjejdag!!

Ovanligt tyst från mig va?! Jag har helt enkelt inte haft så mycket tid över, eller det beror på hur man prioriterar, igår hade jag fullt upp med en underbar dag och i dag har jag prioriterat trädgårdshäng, vila, gardinuppsättning och fotboll. Men nu så, nu är jag här...

...Och jag tänkte berätta om gårdagen, en "Jessica-dag" som hon styrde över, vi andra hade ingen aning om vad hon hade i görningen.

Dagen såg ut så här:

Frukost hemma hos Jessica klockan åtta, en smaskig och mysig frukost tillsammans med goa tjejer.

När vi smaskat och babblat färdigt åkte vi mot Västerås...

Vi fick en lektion i Mindfulness, för er som inte vat vad det är så ska jag berätta...

Det är ett sätt att lära sig leva i nuet, att fokusera på vad som händer nu och inte stressa iväg och redan vara på morgondagen när det är idag. Med mindfulnessträning kan du komma bort från oro och lönlöst grubblande om det som har hänt och om det som kanske kommer att hända
Du ökar din förmåga att uppleva, förstå och njuta av livet.

Det här passade så perfekt in i mitt liv just nu, nu när jag känner att jag hela tiden försöker hitta glädje och härliga stunder mitt bland vardagsstressen. Jag jobbar hela tiden med att ha ett så skönt, behagligt och spontant liv som jag önskar. En härlig balans mellan, jobb, mamma-rollen, familjeliv, kompisar och allt vad livet innebär.

Så det här med Mindfulness tog sig direkt in i mitt hjärta, jag hoppas och vill komma i kontakt med det igen. Sen lektionen igår morse har jag många gånger tänkt annorlunda mot vad jag tidigare gjort, jag hoppas det förblir så och att det inte glöms bort som "sånt här" brukar göra.

Åter till vår dag...

Därefter begav vi oss för att klättra klättervägg, jättehäftigt men himla läskigt tyckte jag. Jag är lite höjdrädd av mig och kunde inte låta bli att titta neråt fast man inte skulle göra det.
Jättehäftigt att testa detta i allafall.


Förväntansfulla klättrare
Frida var en av klätteraporna, som inte var ett dugg feg och rädd


Efter klättring vankades det lunch. En smarrig sallad på "Kajens" i Västerås satt fint i magen.
Smaskig salladslunch



Det var inte slut på roligheter, Jessica hade flera ess i rockärmen. Vi tog bilen mot Köping igen och styrde kosan mot Malmön och tog där båten över till Rönnskär. Här vankades det lite vin i gräset samt båttur med fisketävling. Sju tjejer ute på sjön och ingen fisk, fniss!!
Men vi var nöjda ändå. Sjön gör ju en gott.
På väg mot båten
Glada båtresenärer
Ohej o hå!!


Här tog bilderna slut men det gjorde inte vår härliga dag. Efter båttur tillbaka till fastlandet så for vi hem till Jessica igen. Där hade vi sen en mysig och rolig toppenkväll. Underbart härliga och tokiga samtal, god grillad mat, prisutdelning och många skratt.

Tack tjejer för en toppendag, och speciellt tack till dig Jessica som är så påhittig och närvarande i allt du gör. Du är en underbar person som aldrig ska sluta vara den du är....och aldrig sluta skratta.
Tusen kramar till dig!!

2 kommentarer:

  1. ohh det är vänner som du har jag hade behövt!! helt klart!
    underbart!!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Vad kul det var att få träffa dig och Fia en supersnabbis! Som sagt, är så imponerad av att ni håller i och kör på med era träffar! Verkar som ni har det toppen varje gång! Så fort jag bokat in en ny Köpingsvistelse hör jag av mig! KRAMAR

    SvaraRadera