tisdag 14 december 2010

Tipp tapp tipp tapp...

I går var det Meja-Lisas första lucia. Vi började dagen med att kolla på det fina luciatåget på tv, så mysigt att knäppa på tv:n i sovrummet o fortsätta slumra o samtidigt höra luciasångerna i bakgrunden.

Sen bar det av till Emma och Olle i Köping. Sammanlagt var vi 7 mammor och 7 bäbbar plus Julia som är storasyster till lilla Linus.


Oscar, Ebbe, Sixten, Linus, Olle, Penni & Meja-Lisa


Vi käkade taco, fikade och hade julklappsbyte. Jag fick två fina porslinsburkar med lock och Meja-Lisa fick fingerfärger. Jättekul!


Vi gjorde ett försök att ta en bild på vårat fina luciatåg, det gick sådär:) Mejjis mamma förstörde....hon ville inte att Mejjis skulle ha napp på kortet. Resultatet blev först en gapskrikande Mejjis sen som domino så fortsatte det laget runt (kanske inte riktigt, men nästan:))


Här har jag precis tagit ur nappen. Ni ser ju, Ebbe vill fly fältet och några andra måste tröstas...
Sen ville inte så många va kvar i Mejjis luciatåg:)

Ja ja, så kan det gå på första luciadagen, det är inte så lätt att veta hur allt ska gå till. Kom igen nästa år, då har vi rutin!

Här har vi i allafall några glada prickar...

HOPPAS NI ALLA HADE EN MYSIG LUCIA!

2 kommentarer:

  1. Hahahaa ja vad sjukt det var när vi skulle knäppa kort, stackars krakar vad rädda de blev. Roligt att du fångade hela momentet på bild! Tack för igår, alltid lika mysigt att ses!

    SvaraRadera
  2. Hahaha va kul det ser ut! Det är tur att allt vi gör gör vi för deras skull, eller hur! :) Jättemysig dag!

    SvaraRadera